Kaip sumažinti nugaros ir juosmens skausmą, naudojant akupresūrinį kilimėlį?

Kaip sumažinti nugaros ir juosmens skausmą, naudojant akupresūrinį kilimėlį?

Nugaros ir juosmens skausmas yra dažna problema ir jis gali atsirasti dėl daugybės priežasčių: traumų, amžiaus, raumenų nuovargio ir įtampos nuo sėdėjimo prie kompiuterio ar ilgo stovėjimo vienoje vietoje.

Akupresūrinio kilimėlio ritualas (jį rasite žemiau) yra saugus ir patikimas būdas stimuliuoti pavargusius raumenis ir atpalaiduoti juose esančią įtampą.

akupresurinis kilimelis
akupresurinis kilimelis
  • Pasirinkite tinkamą paviršių. Pradedantiesiams rekomenduojame pratintis prie kilimėlio ant mikšto paviršiaus (kilimas, sofa, lova ir tt.).
  • Išsirinkite jums patinkančią pozą.
  • Iš lėto atsisėskite ir atsigulkite ant jo. Po kurio laiko turėtumėte pajusti šilumą, kuri prasideda viršutinėje nugaros dalyje ir po truputį plečiasi po visą kūną.
  • Skirkite šiam ritualui 20–25 minutes (5–10 pradedantiesiems).
  • Kartokite pagal poreikį. Tačiau rekomenduojame pastoviai naudoti bent 30 dienų.

Patiriate nugaros skausmus šiek tiek žemiau? Norint labiau stimuliuoti apatinę nugaros dalį, susisukite rankšluostį arba pasiimkite pagalvę ir pasidėkite po keliais. Šiek tiek pakeltos kojos padeda prispausti apatinę nugaros dalį ir labiau ją stimuliuoti. Taip pat galite naudoti akupresūrinę pagalvę po keliais arba, jei galite, po apatine nugaros dalimi.


Kai norisi daugiau

Praturtinkite šį ritualą su natūraliu gamtos aromatu ir naudingosiomis eterinių aliejų savybėmis. Žiūrėti eterinių aliejų difuzorius →

Taip pat, jei norite sužinoti daugiau apie akupresūrinius kilimėlius ir kaip jie veikia, spauskite čia →

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

1 4