Kaip sumažinti stresą ir emocinę įtampą, naudojant akupresūrinį kilimėlį?

Kaip sumažinti stresą ir emocinę įtampą, naudojant akupresūrinį kilimėlį?

Per ilgai užsitęsęs stresas ir emocinė įtampa gali turėti didelę įtaką kasdieniam gyvenimui. Tampa sunku atsikelti iš lovos, sumažėja motyvacija ir ilgainiui gali kauptis pyktis bei nepasitenkinimas savimi. Pradedame kaltinti save dėl sumažėjusio produktyvumo, o to daryti tikrai neturėtume. Vietoje to, turėtume naudoti tam tikrus natūralius metodus, kurie padeda suvaldyti šias emocijas ir neleidžia joms per ilgai pas mus užsibūti. Vienas iš naujausių ir vis daugiau populiarumo sulaukiančių būdų yra meditacija ant akupresūrinio kilimėlio.

Akupresūrinis kilimėlis yra žinomas kaip saugus ir patikimas būdas stimuliuoti kraujotaką ir natūralią organizmo endorfinų gamybą. Endorfinai yra hormonai, kurie veikia kaip natūralūs nuskausminamieji ir yra atsakingi už gerą nuotaiką bei pozityvumą. 

Kartu su meditacija, apačioje esantis ritualas gali padėti sistemingai sumažinti nerimą gyvenime ir taip pat padėti pažvelgti į kasdienes problemas kitu kampu.

akupresurinis kilimelis
akupresurinis kilimelis
  • Išsirinkite jums patinkančią pozą.
  • Susiraskite tylią ir patogią vietą.
  • Pasirinkite tinkamą paviršių. Pradedantiesiams rekomenduojame pratintis prie kilimėlio ant mikšto paviršiaus (kilimas, sofa, lova ir tt.).
  • Atsigulkite ir užsimerkite.
  • Atkreipkite dėmesį į savo kvėpavimą. Stenkitės kvėpuoti lėtai ir giliai. Jeigu mintys šokinėja, bandykite pajusti savo kūną ir kaip jis juda kvėpuojant.
  • Jei norite, klausykite ramios meditacinės muzikos.
  • Išlaikykite pozą 15-30 minučių. Pradedantiesiems rekomenduojame pradėti nuo 5-10 minučių ir kelti ritualo trukmę pagal tai kaip jaučiates.
  • Kartokite pagal poreikį. Tačiau rekomenduojame pastoviai naudoti bent 30 dienų.

Kai norisi daugiau

Praturtinkite šį ritualą su natūraliu gamtos aromatu ir naudingosiomis eterinių aliejų savybėmis. Žiūrėti eterinių aliejų difuzorius →

Taip pat, jei norite sužinoti daugiau apie akupresūrinius kilimėlius ir kaip jie veikia, spauskite čia →

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

1 4