Kaip sumažinti kaklo skausmą ir įtampą su akupresūriniu kilimėliu?

Kaip sumažinti kaklo skausmą ir įtampą su akupresūriniu kilimėliu?

Kaklo nuovargis ir įtampa ilgainiui gali pavirsti į skausmą, o tai, tikrai nemalonus jausmas. Tačiau prieš ieškant nuskausminamūjų savo medicinos stančiuje, galbūt vertėtų pamėginti naturalų skausmą malšinantį būdą - akupresūriną.

Akupresūrinis kilimėlis gali padėti stimuliuoti įsitempusius kaklo raumenis ir padėti juos atpalaiduoti - saugiai ir visiškai natūraliai.Tam mums prireiks akupresūrinio kilimėlio/pagalvės ir 20-30 minučių.  

akupresurinis kilimelis
akupresurinis kilimelis
  • Pasirinkite tinkamą paviršių. Pradedantiesiams rekomenduojame pratintis prie kilimėlio ant mikšto paviršiaus (kilimas, sofa, lova ir tt.).
  • Išsirinkite jums patinkančią pozą.
  • Iš lėto atsisėskite ir atsigulkite ant jo. Po kurio laiko turėtumėte pajusti šilumą, kuri prasideda viršutinėje nugaros dalyje ir po truputį plečiasi po visą kūną.
  • Skirkite šiam ritualui 20–30 minučių (5–10 pradedantiesiems).
  • Kartokite pagal poreikį. Tačiau rekomenduojame pastoviai naudoti bent 30 dienų.

Akupresūrinė pagalvė yra mėgiamas daugumos žmonių pasirinkimas stimuliuoti kaklo sritį dėl jos mažo dydžio ir patogumo. Susiraskite patogią vietą, kur galite atsigulti, arba kėdę aukštu atlošu ir uždėkite akupresūrinę pagalvę ant kaklo. Susireguliuokite jos poziciją taip, kaip jums patogu.

Akupresūrinis kilimėlis taip pat tinka stimuliuoti kaklo sritį. Kitaip nei pagalvė, kilimėlis užims didesnį plotą ir stimuliuos didesnę kūno dalį. Taip pat, su juo galima tiksliau stimuliuoti tam tikrą tašką. Viskas, ko reikia, tai susuktas rankšluostis, kurį padėkite po kilimėliu ties kaklo sritimi. Reguliuokite rankšluosčio poziciją pagal tai, kuriai kaklo vietai norite skirti daugiau dėmesio.


Kai norisi daugiau

Praturtinkite šį ritualą su natūraliu gamtos aromatu ir naudingosiomis eterinių aliejų savybėmis. Žiūrėti eterinių aliejų difuzorius →

Taip pat, jei norite sužinoti daugiau apie akupresūrinius kilimėlius ir kaip jie veikia, spauskite čia →

Grįžti į tinklaraštį

Rašyti komentarą

1 4